Monday, 27 June 2011

opp... trlebih sudah!

hye,
3 bulan??
apo yg 3 bulan??
haha!
harap anda tahu kami dah 3 bulan cpl...
{ so sweet,....}
 alaaa,... aku bley lupe nk updte blog nie time 26/6 tu,...
patut lah dri hry tuh si die tyer aku bile nak updte
haha,..
bgos nyerr aku tpi xper...
jnji aku dh updte skg wlau pon lmbt2 hry
haha
aku hrp kami akn berkekalan
oppp
bkn aku jer yg brhrp die pon sme,..
tapi kami cume rncng yg mnentukn hNYA DIA yg maha brkuasa
btol x??
n i hope you all like it
<3
( syahadah )


 

Friday, 24 June 2011

[X PUAS]

ary nie aq rse x puas ckp ngn die...
lpas jer bgayut 1 jam...
on9 ngn die plak...
da la cll dri kul 1 smpi kul 2...
pstu on9 dri kul 2 smpi kul 3...
bgos x??
mmg bgos pon... kn kitorang ni sweet couple...
hehheheheh....
satu ary x dgr suare x contact...
da bley naek giler ar...
nk wt cmner...
orang yg sgt kite sayang x cll, x msg, x on9..
tu yg naek giler tu...
k ar... rse nye da pnjng sgt aq tlis nie...

<3
[SHAIFUL]

tak sabar,! ( sabor jew la,..)

hye,
tak sabar nyerrr,..ape yg x sbr ?? 
se mestinyer aku nak jmpe die ...kwn aku pa'ien tak sbar nak jmpe pakwe die
si amer tuh,..aku pon sme jgk mcm si pa'ien tu,..haha 
mesti kowg ckp mcm die jew yg ade pakwe haha
mcm biase semua perempuan akan fikir mcm aku jgk ,..
tapi ade gak perempuan yg tak pernah fikir pasal pkwe die,tpi yg penting 
aku tak sbr nk jmpe si die hahaha
n yg penting jgk kena sbar sbb sbar tu spruh dri iman 
tapi lgi spruh ?? hehehe
k la bye love u all
n tak lupe jgk my love bf yg sntiasa
gedix...
| opp, jgn mara  tau |

(syahadah)
<3



Monday, 20 June 2011

KENAPA MESTI AD PENGHALANG

kenapa ar abg die nk kcau line...
asal aq nk msg jer time tu ar nk amik fon ar...
nk cll ar... nk ini ar...
x de mser lain ker...
biar ar kitowng nie bahagie skit...
da skng nie amik fon plak...
biar ar die gner fon tu...
 mnggedik nk amik fon tu...
adoyai... klu ku ikowt kn haty aq ckp ngn die...
tp x per ar... biaser ar ble couple ngn ank owng..
mst ad pnghalang... tp yg aq plik akk die x plak nk kcau...
hmmm... wht must i do...
prlu ke ckp ngn abg die...
or bg tw akk die swoh die blikn fon bru tok die...
hmmm.... tp lg bgos klu aq yg blikn fon tok die...
hehehe... k ar...
lpas nie die akn updte blog nie...

<3
[SHAIFUL]

Sunday, 12 June 2011

4 jam

hye,..
mesti kowg x cye yg aku nn die bgayut smpai 4 jam mne x yer 
mntng2 la ade pnggiln 1 ringgit 1 jam so bgayut smpai 4 pagi bgos2,..
hahahahahah
aku dah x tau nk citer ape
tuh jewyg aku bley kongsi kt kowg oky la bye
<3

( syahadah ) 
cacatan yg paling pendik yg aku penah 
taip kt cini 

Friday, 10 June 2011

HADIAH FOR A SECOND TIME

hadiah... hmm..
ary tu aq pg smban...
 aq tgok ad satu bnd nie...
aq ingt nk bli bg kt die...
tok djadikn psngn si bibi...
hehehehe...
klu die dpt mst die eppy...
bnd nyer x ley bg taw...
nk bg surprise sikit....
hehehe...
hidup kne sntiase ad kjutan....
btol x...  nnt bler aq da bli aq pos trus kt umah die...
ataw pon aq anta sndiri...
hehehehe... klu aq anta sndiri aq harap family die x mara...
abg die mmg conform x mara...
akk die yg sorng tu x mara...
kn bgos klu ayah n mak die x mara...
k ar... ckop ar tu...
nnt aq ataw die akn update blog ni lg...
bye...



[SHAIFUL]

Wednesday, 8 June 2011

gadoh lagi!!

hye
mesti kwg da bosan nn blog nie tgk tajuk jew psl gadoh,..
tpi x de la setiap saat kami nak gadoh jew
tapi adat la owg bercpl mesti ade gadoh bru lah bertambh mesra 
(wow ayat aku tak bley bla,...)
yer mcm nie citer nyer aku beli simkad bru mmg ade niat nk kene kn die dan 
nak tgk berpe setianyer die kt aku...
dalam mcj tuh aku belakon sbagai ex die
yer aku merayu2 nk balik semula kt die
n yg aku x bley thn die ckp "spe la nk kt sye nie" wohhh
brtmbh panas aku
akhirnyer die setuju cpl nn ponpuan tuh,..
aku teros aku bkak fb dan aku terus arr tulis ape yg aku nk hahahha
dan aku cll die ckp terimakasih la sbb wt aku mcm nie
n die ckp adik dy yg rply mcj tuh semua
mmg aku tak cyer tp
aku bgi die pluang ke2 klo die wt mcm nie aku tak akn ckp pape lagi la
em,..
oky la smpai disini jew bye

(syahadah)